In  data  11.01.2014 , la Bucuresti , la Hotel Alexander , intr-o  locatie si atmosfera  deosebita, in organizarea Federatiei Romane de Volei, s-a desfasurat  a  15 a Adunare Generala a Asociatiei Balcanice de Volei.

Aceasta editie jubiliara a fost onorata de prezenta, ca invitati de onoare, a celor mai importanti  reprezentanti ai Confederatiei Europene de Volei ,  presedintele Andree Meyer(LUX) si vicepresedintii Aleksandar Boricic(SRB) si Jan Hronek(CZE).
Inainte de deschiderea lucrarilor a fost organizata o conferinta de presa cu participarea D-lor Andre Meyer, Gheorghe Visan si Viorel Manole in prezenta reprezentantilor DIGI Sport , TVR si Radio Romania.

Mr.  Mutlugil Ozkan, Presedinte al  Federatiei din Turcia si deasemenea  Secretar General al BVA  a coordonat desfasurarea lucrarilor Adunarii Generale, supervizat de D-nii Andre Meyer si Jan Hronek.

La finalul lucrarilor Dl.Visan Gheorghe, care pe parcursul anului 2013 a exercitat functia de Presedinte BVA a predat stafeta, pentru urmatoarele 12 luni,  Dl-ui Artur Romascan, Presedinte al Federatiei din Moldova.

Prezenta la Bucuresti a conducerii Confederatiei Europene de Volei cat si reprezentarea la nivel inalt a tarilor memebre BVA , prin Presedinti si Secretari Generali de Federatii, a subliniat interesul deosebit acordat evenimentului si  a confirmat  inca o data pozitionarea Romaniei la nivel continental, in randul tarilor cu traditie, respectate si puternic angrenate in fenomenul voleibalistic actual.

Pe toata durata desfasurarii lucrarilor , s-a evidentiat permanent, buna colaborare si relatiile de prietenie devenite traditionale, intre membrii Asociatiei Balcanice.
Presedintele  Gheorghe Visan,  Secretarul General Viorel Manole  si intreaga echipa, care a colaborat la organizarea si buna desfasurare a evenimentului, au primit mutumirile si aprecierile tuturor participantilor.
Aprecierea  generala a fost ca Federatia  Romana de Volei s-a evidentiat  inca o data ca o gazda excelenta  si un organizator priceput.

In opinia Presedintelui CEV,  Dl. Andre Meyer, Adunarea Generala  de la Bucuresti a evidentiat faptul ca tarile balcanice si implicit Asociatia Balcanica reprezinta un nucleu valoros si o componenta   esentiala  a Confederatiei Europene de Volei.