In data de 06.12.2014 la Chișinău, Republica Moldova, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Balcanice de Volei, la care a participat și presedintele CEV Dl André Meyer.

A 16-a ediție a Adunarii Generale BVA a fost găzduită de Federația de Volei a Republicii Moldova, Dl Artur Romascan, presedintele FRMV, avand calitatea de președinte al BVA în 2014. La aceasta au participat Secretarul General al BVA, Dl. Özkan Mutlugil, presedintele Federatiei de Volei din Turcia, împreună cu președinții de federații, membrii ai Asociației.

Ordinea de zi a Adunării a inclus rezultatele competițiilor BVA din anul care a trecut și nominalizarea competițiilor în 2015. Limitele de vârstă, nivelul de supraveghere, arbitri și suporturile financiare au fost alte teme discutate în timpul ședinței.

Dl André Meyer a declarat că BVA este una din primele Asociației Zonale din Europa, CEV continuând să sprijine Asociațiile zonale în dezvoltarea voleiului.

De asemenea s-au ales, pentru anul următor Președintele și Vice-președintele BVA. Conform alegerilor, domnul Achilleas Mavromatis, președintele Federației de Volei din Grecia, va fi președintele BVA iar domnul Aleksandar Boricic, președinte al Federației de Volei din Serbia, vice-președinte.

Țările gazdă ale Campionatelor Balcanice de volei în anul 2015 vor fi:

2015 Pre-Youth Boys - în Bulgaria

2015 Pre-Youth Girls - în Turcia

2015 Youth Boys - în Muntenegru

2015 Youth Girls - în România

2015 Junior Men - în Turcia

2015 Juniori Girls - în Serbia

2015 Senior Beach Volei - în Grecia, Turcia, Bulgaria

2015 U22 Beach Volei - în Turcia

2015 U20 Beach Volei - în România

2015 Festivalul de copii Balcanic de Volei de Plajă - în Bosnia și Herțegovina

Datele și orașele exacte vor fi confirmate și anunțate ulterior.