HOTĂRÂREA nr. 23 - Consiliul Director din 28.08.2019

  1. S-a aprobat în unanimitate Comisia de Volei de Plajă în următoarea componență: Peicea George (Președinte), Pricop Adrian (Vicepreședinte), Fătu Vasile, Strutinski Adriana, Jitaru Dani (Membrii).
  2. S-a aprobat în unanimitate Comisia de Observatori în următoarea componență: Marin Mihai (Președinte) Stoica Marian (Secretar), Marinescu Traian, Păușescu Marian, Ioanovici Mihai (Membrii).
  3. S-a aprobat în unanimitate susținerea Cursului de Perfecționare al atrenorilor de seniori la Craiova în perioada 29-31.08.2019.
  4. S-a aprobat înscrierea pentru calificarea la Campionatul European U19 feminin și U20 masculin pentru anul 2020.
  5. S-au aprobat derogări pentru următorii antrenori: Oancea Silviu (CSA Steaua Buc) și Tănăsescu Răzvan (CSM Arcada Galați).
  6. S-a aprobat desfășurarea competiției “Festivalul KIDS Volei” în perioada 10-13.10.2019 la Izvorani.
  7. S-a aprobat premierea d-lui Pedulla Luciano, prevăzută în CAS, pentru calificarea din grupa C a Campionatului European.
  8. S-a aprobat modificarea Art. 60 din ROFAV astfel: In caz de eliminare, desfintare sau retragere din competitie a unei echipe sau a unui club sportiv de volei, indiferent de fază (tur sau retur), punctele accumulate de catre celelalte echipe cu echipa retrasă vor fi anulate.

 

Președinte F.R. Volei
VIȘAN Gheorghe